BAKAN YARDIMCISINDAN BAŞKANIMIZA ZİYARET

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Tayyip Sabri ERDİL, Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Avcı’yı makamında ziyaret etti.

Bölgemizde kayyum atanan belediyelere incelemeler için ilçemize gelen, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Tayyip Sabri ERDİL, Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Ertuğrul Avcı'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Bakan Yardımcısı Erdil'e Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz de eşlik etti. Başkanımız, Bakan Yardımcısı Sayın Erdil'e ilçemizde gerçekleştirilen projeler hakkında bilgiler verirken, Bakanlığın verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti

Bakan Yardımcısı Sayın ERDİL, Varto Kaymakamlığı ziyaretinden sonra Kaymakamımız ve Başkanımız Sayın Avcı ile birlikte yürüyerek Belediye Hizmet binasına geçtiler. Bu yürüyüş güzergâhında bulunan caddedeki vatandaşları selamlayan Sayın ERDİL, korona tedbirlerine uyulması konusunda halkı uyarmayı da ihmal etmedi.

İlçemizde başlatılan jeotermal kaynak suyu arama çalışmalarını İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın ERDİL ve Başkan Avcı ile birlikte sıcak su sondaj çalışmasını yerinde inceledi.

Göreve geldiği günden beri birçok projeye imza atan ve hizmetlerine ara vermeden devam eden Belediye Başkan V. Sayın Avcı İlçemizin gelişmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.