BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERTUĞRUL AVCI’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Mübarek üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu özel gecelerin gönlümüze huzur ve insanlığa barış getirmesini diliyorum. Yüce Allah’ın rahmet ve merhametinden bolca faydalanabilmek için önemli fırsat olan bu mübarek günde ve üç aylar boyunca kulluk şuuru içerisinde hareket ederek, içerisinde barındırdığı önemli gecelerin feyz ve bereketinden en güzel şekilde yararlanmalıyız.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERTUĞRUL AVCI’DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilçemiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam aleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum.