BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ERTUĞRUL AVCI’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

8 Mart 1977'de Birleşmiş Milletler tarafından kadınlara ekonomik ve sosyal alanda eşit hakların tanınmasının onaylanmasından bu yana, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tüm dünyada, kadınların eşitlik, refah ve daha huzurlu yaşam özlemlerini dile getirdikleri dayanışma günü olarak kutlanmaktadır.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ERTUĞRUL AVCI’NIN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan Türk kadını ve Türk annesi daima özverinin, sevginin kaynağı olmuştur. Peygamber Efendimizin ‘Sizin en hayırlınız eşlerine en iyi davranandır’ Hadisi Şerifiyle dinimizin kadınlara verdiği değeri görmekteyiz.

Bu anlamlı gün vesileyle; tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor. Sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.