Belediyemiz Memuruna ´Sosyal Denge´ Zammı

Varto Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı.

Sosyal Denge Zammı

Varto Belediyesinde çalışan memurların Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı. Sözleşme dolayısıyla Varto’ya gelen Bem-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç ve beraberindekiler Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Ertuğrul AVCI’yı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Sendika temsilcileri ile yapılan görüşmeler neticesinde belediyemizde çalışan 14 memura sosyal denge sözleşmesi olarak verilecek net ücret 800 TL olarak belirlendi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine, Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Ertuğrul AVCI, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Bem-Bir-Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Burada bir konuşma yapan, Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Ertuğrul AVCI, Bem-Bir-Sen heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediyenin imkanları dahilinde belirledikleri miktarın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretin sonunda sosyal denge sözleşmesi, Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Ertuğrul AVCI ve Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç arasında imzalandı. Sözleşme töreni sayın Sevinç’in hediye takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.