Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

-Varto ilçemizde Belediyemizce yapılan 2.Halk şenliğinde Altun Bingöl adlı nine Başkanımızı Kahve içmeye davet ettiğinden, Başkanımız Çetin ninenin evine misafir oldu. Sorunları dinledi.

2.HALK ŞENLİĞİMİZDE BAŞKANIMIZI KAHVE İÇMEYE DAVET EDEN ALTUN NİNEYE BAŞKANIMIZDAN ZİYARET Haberler

Varto ilçesi Kaymakamlılığı ve Belediye Başkanlığımızca düzenlenen 2. Halk şenliğine katılan ve burada Kaymakamımız Mehmet Nuri Çetin tarafından Balık ikram edilen Altun Bingöl adlı nine Kaymakam ve Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Nuri Çetine eve kahve içmeye misafir edeceği talebinde bulunmasının ardında Kaymakamımız ve Belediye Başkanı vekilimiz Çetinde öğle saatlerinde Kültür mahallesinde tek başına ikamet eden Altun Bingöl adlı Bayanın Evine İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı Müdürü İbrahim Ataç ve Vakıf çalışanları ile birlikte ziyaret ederek Altun ninenin sorunlarını dinlediler.

Burada sorunları dinleyen kaymakamımız ve Belediye Başkanı Vekilimiz Çetin, açıklamalarda bulundu. Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Çetin”İlçemizde Belediyemiz adına gerçekleştirdiğimiz 2. Halk şenliğimize Altun anamız yaptığımız anonslarla şenliğimize katılmıştı. Şenlikte kendisine Balık ikramında bulunduğumdan dolayı anamız bizi Kahve içemeye davet etti. Gördüğünüz gibi bu anamız tek başına derme çatma bir evde oturmaktadır. Devlet olarak bu insanlarımıza biz sahip çıkıyoruz. Sahip çıkmayada devam edeceğiz. Altun anamızın eksikliklerini yerinde gördük. Tek başına olduğu içinde kendisine bundan sonra daha çok bakacağız. Kendisinin sorunlarını çözme yönünde çalışmalar başlattık. Konteynır alıp kendisinin ihtiyacı olan bölümlerle ilgili çalışmalar yapacağız. Devlet olarak her zaman vatandaşımıza yardım elimizi uzatmaya devam edeceğiz.”dedi.

Varto kaymakamımız ve Belediye Başkanı Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin Kültür mahallesinde Ayfer Ataç adlı bayanın evinde de gerekli incelemelerde bulunduktan sonra ziyaretlerini sonlandırdı.

Evine ziyaret yapılan Altun Bingöl ise, ilçe kaymakamının ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ve kendi ihtiyaçlarını karşıladıkları için kendisine teşekkür etti.