Sıcak

Atıl durumdaki otobüs öğrencilerimiz için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verildi

Varto Belediyesi başkanlığında atıl durumda bulunan ve Batman Belediyesinin hibe ettiği otobüsü Varto Belediye başkanı Mehmet Nuri Çetin, öğrencilerimizin hizmetinde kullanılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe etti.

Atıl durumdaki otobüs öğrencilerimiz için Milli Eğitim Müdürlüğü’ne verildi

Varto  Belediyesi başkanlığında atıl durumda bulunan ve Batman Belediyesinin hibe ettiği  otobüsü Varto Belediye başkanı Mehmet Nuri Çetin, öğrencilerimizin hizmetinde kullanılmak üzere  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe etti.

Yaklaşık iki yıl önce Batman Belediyesi Başkanlığınca hibe edilen ama belediyenin arka kısmında atıl durumda bulunan aracı Varto Belediyesi Başkanı  Mehmet Nuri Çetin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe ederek.bu araçla ilçenin yedi mahallesinden gelen öğrencilerin taşımasına hizmet etmek amacıyla hibe etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Çetin; "Batman Belediyesi tarafından belediyemize hibe edilen ancak atıl durumda olan araçın ilçemizde taşımalı sistemle öğrencilerimizin hizmetine sunmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne hibe edilmesi konusunda meclis kararı aldık.Bu gün itibarı ile bu aracımızı varto ilçe mİlli eğitim Müdürlüğümze hibe ediyoruz.Bu aracımızla mahallelerde bulunan öğrencilerimizi yaz kış demeden okullarına taşıyacaktır. Hibe ettiğimiz bu aracımız öğrencilerimizin hizmetine gireceğinden dolayı hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum’dedi