Sisli
Kar Yağışlı
-1°C | 5°C

BELEDİYE BAKANIMIZ SEMT SAHALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanlığımız ve Spor Toto Teşkilatı Başkanlığının katkılarıyla ilçemizin çeşitli mahallelerinde yapılan 6 adet semt sahalarında, Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Ercan kaçmaz incelemelerde bulundu.

BELEDİYE BAKANIMIZ SEMT SAHALARINI İNCELEDİ Haberler

İlçemizin çeşitli mahallelerinde Belediye Başkanlığımızca, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığının katkıları ile yapılan semt sahalarında, ilçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Erkan Kaçmaz incelemelerde bulunarak, yüklenici firmanın şartnamede belirtilen hususlara uyup uymadığını ve zeminin sağlam yapılıp yapılmadığını tespit etmek üzere incelemelerde bulundu. İncelemelerde bulunan kaymakamımız ve Belediye Başkan vekilimiz Erkan Kaçmaz yerinde eksik olarak gördüğü işlemlerin yüklenici firma tarafından tekrardan gerekli kontrollerinin yapılarak eksiklilerin giderilmesini ve zamanında sağlam olarak bu semt sahalarının teslim edilmesini istedi. Yüklenici firmanın bir an önce bu eksiklikleri gidererek bu semt sahalarının işlenir duruma getirilmesi talimatını verdi.

Yüklenici firma sahibi ise, esik olan kısımları bir daha elden geçirerek şartnamede belirtilen hususları yerine getireceğini taahhüt etti.