Kar Yağışlı

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇETİN ‘UYAN TÜRKİYEM’PROĞRAMINDA HİZMETLERİ AÇIKLADI

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Mehmet Nuri Çetin, Beyaz Televizyon kanalının hafta sonlarının en çok izlenen sabah haber programı ‘uyan Türkiye'm’ canlı yayınına 4,5 G ile katılarak, yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇETİN ‘UYAN TÜRKİYEM’PROĞRAMINDA HİZMETLERİ AÇIKLADI Basında

Beyaz Televizyon kanalının hafta sonlarının en çok izlenen sabah haber programı ‘uyan Türkiyem’ in sunuculuğunu, İsmail Çanak ve Kameraman Yücel Yılmaz’ın yaptığı programda canlı yayınına 4.5 G ile katılarak, Kale dız mevkiinde Şehir görünümlü açık alanda, yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaymakam Mehmet Nuri Çetin de, kayyum olarak Varto Belediyesine atanmasının ardında ilçede ve köylerde yaptığı ve planladığı projeler hakkında bilgiler verdi.

Varto ilçesinde Yıllardan beridir Kanserojen maddesi üreten ve 40 yıldır çözülemeyen asbest borulu suyun proje aşamasının bitirildiğini artık Varto da vatandaşların zehirli su içmeyeceklerini dile getirerek artık insanların daha sağlıklı ve tüm tahlilleri yapılmış bir içme suyuna kavuşacağını aktararak. Kayyum olarak atandığı bir buçuk yıl içerisinde Belediyenin hizmetlerini, sıcak asfalt ,bina yapımı, araç alımı, mesire alanı, yüksek okul, et kesim yeri,13 park,6 cim saha, ve daha birçok projelere imza attığını ve Varto ilçesinde bu yıl tüm hizmetlerin tamamlanacağını ve Vartoluların hizmete doyacağını söyledi.