Kar Yağışlı

Hakkâri'deki patlamada şehit düşen Vartolu Topçu Er İbrahim Özkur'un dünyaya yeni gelen çocuğu, babasının ismini yaşatacak.

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ERKAN KAÇMAZ DOĞUM YAPAN ŞEHİT EŞİNİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ Haberler

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesi Süngü Tepe Üs Bölgesinde meydana gelen patlamada 21 gün önce şehit düşen Topçu  Er İbrahim Özkur'un eşi Ceylan Özkur, doğum rahatsızlığı ile bugün sabah saatlerinde Varto Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaklaşık 1,5 saat ameliyatta kalan Ceylan Özkur, bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. "Bebeğe şehit babasının adı verildi"

Dünyaya gelen minik bebeğe, aile tarafından şehit düşen baba İbrahim İlyas Özkur'un adı verildi. Doğum yapan Ceylan Özkur'un durumunun iyi olduğu, dünyaya gelen bebek İbrahim İlyas Özkur'un ise tedbir amaçlı Muş Devlet Hastanesi yeni doğan yoğun bakım servisine alındığı öğrenildi.

Aileyi hastanede yalnız bırakmayan  Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz Şehit Babası Kudbettin Özkur’a ve gelini Ceylan Özkur’a, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Şehit İbrahim Özkur'un emanetine sahip çıkılmasının boyunlarının borcu olduğunu hatırlatarak, "İbrahim Özkur'un şehit düştüğü gün ailemizle birlikte acısını paylaştık. Bugünde bu mutlu günde onları yalnız bırakmak istemedik. Sabah saatlerinde doğuma alınan Ceylan Özkur kardeşimiz erkek bir çocuk dünyaya getirdi. Şehidimizin emaneti olan ailemizin her zaman yanında olacağız. İyi günde kötü günde her zaman desteğimiz ailemizle olacak." Dedi.

Allah bir İbrahim’i bizden aldı. Bir İbrahim’i verdi diyen Şehit İbrahim Özkurun babası Kutbettin Özkur ise, şu anda bir torunumuz oldu. Biz İbrahim’imizi kayıp ettik. Biz İbrahim’imizi geri kazandık. Allah bize geri verdi. İlçe kaymakamımız Erkan Kaçmaz bizleri ziyaret etti. Teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Allah milletimizi var etsin. Sizleri var etsin. Hepinizi “dedi.