-4°C | 3°C
-4°C | 5°C
-4°C | 5°C

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ERTUĞRUL AVCININ 10 0CAK 2020 İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ERTUĞRUL AVCININ 10 0CAK 2020 İDARECİLER GÜNÜ MESAJI Haberler
 10 Ocak 1971 yılında Mülki İdare Amirleri sınıfının ihdası ile yapılan ilk mesleki toplantı başlangıç kabul edilerek, Türk İdareciler Derneği tarafından 1978 yılı Genel Kurulu’nda 10 Ocak tarihi, ‘İdareciler Günü’ olarak kabul edilmiştir.

Mülki İdare Amirlerimiz, devleti ve hükümeti temsil ederken sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devlet ile vatandaş arasındaki sevgi ve güven bağlarını güçlendirmektedirler. “Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir” düsturu ile ülkesine ve milletine hizmetkârlık bilinciyle çalışan idarecilerimiz devletimizin en önemli yapı taşını teşkil etmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle; mensubu olmaktan gurur duyduğum ve bu özverili mesleği fedakârca yürüten tüm meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş idarecilerimize Allah’tan rahmet diliyor, bütün mesai arkadaşlarıma mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.