Kar Yağışlı

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, Belediye iş hanında faaliyette bulunan esnafları kabul ederek sorunlarını dinledi

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ KAÇMAZ İŞ HANIMIZDA BULUNAN ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ Haberler

Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Erkan Kaçmaz, Belediye iş hanında faaliyette bulunan esnafları kabul ederek sorunlarını dinledi. Sorunlarının çözümü noktasında yetkili birimlere sorunlarının çözülmesi yönünde talimat verdi.

Varto Belediyesi Başkanlığı makamında esnaflarla bir ayara gelen Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Kaçmaz, “Belediyemize ait bulunan iş hanındaki esnaflarımıza bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu nedenle de iş hanımızda bulunan esnaflarımızın daha rahat hizmet verebilmesi için kendilerinin sorunlarını dinlemek üzere bu gün bir araya geldik. Kendilerini dinledim. Onların bize ilettikleri sorunlarının giderilmesi açısında ilgili birimlere gerekli talimatları verdim. Bundan sonrada Esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam edeceğiz. Esnaflarımızın yapmış oldukları ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim ”dedi.

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz ile görüşen esnaflar yapılan bu toplantı ile sorunlarını dile getirdiklerini ve Başkanın sorunlarını çözeceklerinden dolayı hem memnun olduklarını hem de teşekkür ettiklerini dile getirdiler.