BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖĞRENCİLERİ GEZİYE GÖNDERDİ

Varto ilçemizde “Kuranı kerimi güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilere Belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetin tarafından İstanbul gezisi hediye edildi

BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÖĞRENCİLERİ GEZİYE GÖNDERDİ Haberler

Varto ilçesi kaymakamlığı Varto Anadolu imam hatip lisesi Müdürlüğünce düzenlenen “genç sadalar, kuranı kerimi güzel okuma yarışmasına katılan öğrencileri Belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetin İstanbul gezisiyle ödüllendirdi

Varto kaymakamlığı Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlediği “genç sedalar kuranı kerimi güzel okuma yarışmasına “katılan Belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetin, programın sonunda Varto Anadolu İmam Hatip lisesi Öğretmenler odasında misafirlerle ve yarışmaya katılan öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdikten sonra öğrencileri İstanbul’a geziye göndereceklerinin müjdesini vermişti

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin”Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma´ yarışmasına il genelinde 6 İmam Hatip lisesi öğrencilerimiz katıldı. Bu konuda öğrencilerimiz gayet güzel bir okuma ile kuranı kerimi okudular. Gelen misafirlerimizi ağırladık. Onlarda öğrencilerimize destek oldular. Güzel yarışmayı düzenleyen İlçe kaymakamımıza ve okul idarecilerimize ve emeği geçen her kese teşekkür ederim. Dereceye giren Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Haşim Taş, Muş Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Suheyl Uzel, Muş selahattini Eyubi Anadolu imam Hatip lisesi öğrencisi Abdulkadir Özbey, Malazgirt Şehit Yusuf Ulaş Anadolu İmam hatip lisesi Öğrencilerinden Murat Ay ve Hasköy Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinden Rıfat Ekmaya adlı öğrencilere verdiğimiz sözümüz üzerine  öğrencilerimize İstanbul ilindeki tarihi eserleri ve turizme açık olan alanları görmeleri içinde onlara İstanbul gezisi hediye ettik. İnşallah öğrencilerimiz memnun kaldılar Öğrencilerimiz çok başarılı, öğrenciler bundan sonraki hayatlarında başarıların devamını dilerim. Öğrencileirmizi karşılayan ve maddi ve manevi destekte bulunan Pendik Belediye Başkanımız sayın Dr. Kenan Şahine ve emeği geçen her kese teşekkür ederim” dedi.

Gg

Geziye gidip gelen öğrenciler adına açıklamada bulunan Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Haşim Taş, Belediye başkanı vekilimiz sayın Mehmet Nuri Çetinin İstanbul’a geziye gönderdiği öğrencilerin geziden dolayı memnun olduklarını dile getirip kendisine teşekkür ettiler.