Belediye Başkanı Kayyum Çetin Aile Çay bahçesini vatandaşa açtı

Varto ilçesi Kaymakamı Ve Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Nuri Çetin ilk kez kurduğu Kıl çadır Aile çay bahçesinin açılışında vatandaşlara Alabalık yemeği vererek açılışını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Kayyum Çetin Aile Çay bahçesini vatandaşa açtı Basında

Varto ilçesi Kaymakamı Ve Belediye Başkan vekilimiz Mehmet Nuri Çetin ilk kez Varto ilçesi Hürriyet mahallesinde Belediyece kurduğu Kıl çadır Aile çay bahçesinin açılışında vatandaşlara 500 adet Alabalık yemeği vererek açılışını gerçekleştirdi.

Hürriyet Mahallesinde Belediye Başkanlığımızca yaptırılan ve vatandaşların kullanımına sunulan aile çay bahçesinin Açılışına İlçe Emniyet müdürü Murat Aydın, İlçe Müftüsü İsmail Aktoprak, ilçe Milli Eğitim Müdürü Vekili Ömer Faruk Tunç, Ak parti ilçe Başkanı Figen Ergül ve kamu kurum kuruluşları amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Aile çay bahçesinin açılışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Varto Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin,”Varto da sosyal hayatı canlandırmak için elimizden gelen her türlü imkânları yapıyoruz. Bir sürü sosyal tesis yaptık. Bunlardan en önemlisi olan Hürriyet mahallemizde yaptığımız büyük Aile çay bahçemiz ve düğün salonumuzun açılışını vatandaşlarımızla birlikte yaptık. İnşallah Vatandaşlarımız ve mahallelilerimizle ayda bir bir araya gelip alabalık yeme düşüncemiz var. Hem hasbıhal olacağız. Hemde birlik ve beraberlik içerisinde bir organizasyon olacak. Bayagı da beğenilmiş ilkini yapıyoruz. Ayda bir bu geleneği yaşatacağız. Katılan her kese teşekkür ederim. Vartolu hemşehrilerimize bu aile çay bahçemiz hayırlı olsun”dedi.

Varto ilçesi Hürriyet Mahallesinde açılışa katılan Adile Kızıl Adlı bayan ise, Varto kaymakamı Ve Belediye Başkan vekili Mehmet Nuri Çetin’in verdiği alabalık yemeğinden dolayı memnun olduklarını ve mahallelerinde böyle bir sosyal tesisin açılmasına öncülük ettiğinden dolayı kendisine teşekkür ederim,”dedi.

Verilen 500 adet alabalık yemeğinin ardında açılış programı sona erdi.