Belediye Başkanımız araç filosuna araç katıyor

Varto Belediyesi Başkanımız Mehmet Nuri Çetin araç filosuna araç katmaya başladı

Belediye Başkanımız araç filosuna araç katıyor Haberler

Muş’un Varto ilçesi Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri Çetin, Kanun Hükmünde kararname ile Belediye Başkanlığına kayyum olarak atanmasının ardında göreve başlamasıyla birlikte belediyede yenilikler yapmaya başlarken Belediyenin araç filosuna araç katmaya başlayarak Belediyede kullanılmak üzere bir adet vidanjör alarak vatandaşların hizmetine sunmak üzere çalışmalara başladı

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Varto Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri Çetin “Belediyeye göreve geldiğimizde vatandaşlarımızın özellikle kanalizasyonlarının tıkanmasından dolayı gelen şikayetlerin çok olduğunu gördük. İlçemizde bir vidanjörümüz yoktu. Muş ilinden takviye alıyorduk. Bu nedenle de ilçemizde ve köylerimizde kullanılmak üzere Belediyemize bir vidanjör aldık. Bu vidanjörü vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İnşallah vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. Varto ilçemize hayırlı olsun dedi.

Fen işleri Müdürü Yakup Dede ise ”Belediye başkanımızın ilçemiz için yaptığı ve yapacağı çalışmalar bizleri mutlu etmektedir. Hizmetlerinden dolayı kendisine vatandaşlar adına teşekkür ederim ”dedi.