Mevzi Sağanak

Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin yoğun iş temposundan dolayı vatandaşların sorunlarını Belediyenin basamaklarında dinledi. Belediye Başkanımız Mehmet Nuri çetin, Varto Belediyesine gelen vatandaşları merdiven basamaklarında karşılayarak, vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek kurum amirlerine gerekli talimatları vererek vatandaşların sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi konusunda vatandaşları mağdur etmeyip, vatandaşların Sorunlarını giderdiğinden dolayı vatandaşlarda başkanın gösterdiği duyarlılığa karşı teşekkür temennilerinde bulundu.

Belediye Başkanımız Çetin yoğun iş temposuyla vatandaşların sorunlarını merdiven basamaklarında dinledi Haberler

İlçede yaşayan herkesin sıkıntılarını, dilek ve temennilerini bire bir aracısız dinlemek ve sıkıntılarına mevzuat çerçevesinde çözüm bulmaya çalışmak olduğunu ifade eden Başkan Çetin: " Vatandaşlarımız sıkıntılarını ve devletimizden beklentilerini rahatlıkla anlattığını gördük. Bu da ilçemizde yaşayan dar gelirli ailelerin kendilerini daha rahat bir şekilde ifade etmesine vesile oldu. Belediye Başkanımız Çetin Belediyemizin imkanları ve mevzu atlarımızın ön gördüğü çerçevede ilçemizde yaşayan dar gelirli tüm vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde iş isteme imkanına kavuştukları içinde gayet mutlu olduklarını gördük. Artık devletin her zaman kendilerinin yanında olduklarını dile getiriyorlar ” dedi.

“Kapılarımız Herkese Sonuna Kadar Açık”

Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları ilçede yaşayan herkese sonuna kadar açık olduğunu kaydeden Başkanımız Çetin : “İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının kapıları vatandaşlara sonuna kadar açıktır. Belediye Başkanlığı makamı olarak vatandaşımızın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Göreve geldiğim günden beri ilçemizin huzuru ve kardeşliği için elimden gelen tüm gayreti gösterdim ve her daim göstermeye de devam edeceğim. İlçemizde huzurunuzu ve refahımızı bozacak hiç kimseye aman vermeyelim.. Allah huzurunuzu ve refahımızı daim etsin” şeklinde konuştu.

“Artık Rahatlıkla Derdimizi Anlatabiliyoruz”

Belediyenin basamaklarında sorunlarını anlatan vatandaşlar: ”İlçe Belediye Başkanımızın bu samimi davranışından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Eskiden kimseye derdimizi anlatamıyorduk. Çok şükür artık rahatlıkla derdimizi anlatabiliyoruz. Sağ olsun Belediye Başkanımız bizlerle yakından ilgileniyor ve çok kısa süre içerisinde yaşadığımız ekonomik sıkıntılarımıza devletimiz imkanları çerçevesine çare buluyorlar” dediler.