Kar Yağışlı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAÇMAZ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ

Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Erkan Kaçmaz, sanayi sitesi esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAÇMAZ SANAYİ ESNAFINI DİNLEDİ Haberler

Kaymakam ve Belediye Başkan vekilimiz Erkan Kaçmaz,  Belediye kurum amirleri ile birlikte sanayi merkezinde bulunan sanayi esnaflarına bir ziyaret gerçekleştirerek esnafların sorunlarını dinledi. Kaymakam Kaçmaz, sitenin daha rahat hizmet verebilmesi için geçen yaz ayında yollarını imece usulü ile sıcak asfaltla asfaltladıklarını ifade ederek, “İlçemizde bu yıl inşaatı tamamlanan sanayi sitesindeki iş yeri sahiplerinin artık çarşı merkezinde çalışma yapamayacaklarını kendilerine tebliğ etmiştik. Esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını ve iş yerleri ile ilgili olarak yapılabilecek konular hususunda esnaflarımızla bir araya geldik. Onların sorun ve sıkıntılarını dinledik. Buraya çöp kutularının konulması yönünde Belediyemiz destek Hizmetleri Müdürlüğüne gerekli talimatı verdim. Sanayi sitemizin daha temiz bir görünüme kavuşması için elimizden gelebilecek tüm çalışmalarımızı burada yapacağız”dedi.

Varto sanayi sitesi Başkanı Behçet Değer, İlçe kaymakamımız ve Belediye Bakanımız bizlere bir ziyaret gerçekleştirdi. Esnaf arkadaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinledi. Bu konuda kendisine teşekkür ederim”dedi.