Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAÇMAZDAN TAZİYE ZİYARETİ

İlçemiz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Erkan Kaçmaz ilçede vefat eden vatandaşın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAÇMAZDAN TAZİYE ZİYARETİ Basında

Muş’un Varto ilçesi Hürriyet mahallesinde ikamet eden koah hastası olan ve yaşamını yitiren Rıza Yılmaz (80) adlı vatandaşın oğlu olan Cemal Yılmaz ve yakınlarına, Varto Cem evinde gerçekleştirilen taziye evinde bir ziyaret gerçekleştirerek baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Cem evinde taziyeleri kabul eden Yılmaz ailesine taziye dileklerini ileten Kaymakam ve Belediye Başkanımız Erkan Kaçmaz merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı diledi.
Taziye ziyaretinde bulunan  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Kaçmaz’a, İlçe Emniyet Müdürü Seyfettin Yaylas ve beraberindekiler eşlik etti.