Varto ilçemizde 30 Ağustos Zafer Bayramı törenle kutlandı. Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri Çetin Belediyemiz adına Atatürk büstüne çelenk bıraktı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET NURİ ÇETİN 30 AĞUSTOSTA BELEDİYEMİZ ADINA ÇELENK BIRAKTI Haberler

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen tören; Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Varto Kaymakam Mehmet Nuri Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Terzi, Emniyet Müdürü Murat Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ömer Faruk Tunç, kamu kurum amirleri ile vatandaşların katıldığı törende Personel Teğmen Nuh Göktaş tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapıldı.

Ardından Cumhur Başkanı
Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu. Kaymakam Mehmet Nuri Çetin'in makamında tebrikleri kabul etmesiyle tören sona erdi.