Sıcak

Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin Göynük’ten gelen atkı ve bereleri güvenlik güçlerine ulaştırdı

Bolu'nun Göynük Belediye Başkanlığı tarafından Muş'un Varto ilçesinde görev yapan Mehmetçik için gönderilen atkı ve bereleri Belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetin dağıttı

Belediye Başkanımız Mehmet Nuri  Çetin Göynük’ten gelen atkı ve bereleri güvenlik güçlerine ulaştırdı Haberler

Göynük Belediyesi personeli, eşleriyle birlikte Belediye Başkanı Kemal Kazan'ın öncülüğünde kampanya başlatarak, Varto'da görev yapan güvenlik güçleri için atkı ve bere ördürüp, el emeği göz nuru atkı ve bereler, Göynük Belediye Başkanı ve İpek yolu Belediyeler Birliği Başkanı Kemal Kazan'ın içten mektubuyla Varto'da vatani görevini yapan güvenlik güçlerine gönderilmesinin ardında  Göynük eski kaymakamı olan ve şu anda Muş Varto Belediye başkanlığı vekil görevinde bulunan Mehmet Nuri Çetin aracılığı ile Varto'daki güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Çaylar köyü Jandarma karakol komutanlığında görevli bulunan güvenlik güçlerine ve diğerlerine atkı ve bere dağıtımı törenine katılan Belediye Başkanımız  Mehmet Nuri Çetin, askerlere gönderilen atkı ve berenin manevi değerinin çok büyük olduğunu, daha önceden kaymakamlık görevini yaptığı Göynük kaymakamlığından dolayı orada bulunan anne ve bacılarımız askerlerimizin kış ve karda, zor şartlar altında görevlerini ifa ettiklerinden dolayı kendileri askerlerimize manevi değeri çok yüksek olan ve duaları ile beraber gönderdikleri atkı ve bereleri bu gün güvenlik güçlerimize tek tek dağıttık. Bizim burada zor şartlar altında görev yapan güvenlik güçlerimizi unutmayan Göynük Belediye başkanımız Kemal Kazan ve Göynük belediyesi personelleri ve eşlerine katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederim ”dedi.

Belediye Başkanı Kemal Kazan tarafından kaleme alınan ve ortak duyguları içeren mektupta, vatani görevini yapan güvenlik güçlerine duyulan minnet ve şükran aktarıldı. Her zaman, her yerde ve her şartta güvenlik güçlerinin yanında olunduğu dile getirilen Kemal Kazan imzalı mektupta, "Vatanın yiğit evlatları, bizler Göynük belediye personeli ve eşleri olarak sizlere naçizane bir hediye göndermek istedik. Kocaman cesur yüreklerinizi, kalbimizdeki sevgi ve şefkat ile ısıtmak dileğimiz. Emin olunuz ki bu mukaddes görevde yalnız değilsiniz" ifadelerine yer verildi.

Atkı ve berelerini atkı ve bereleri Belediye başkanımız  Mehmet Nuri Çetinin elinde alan Güvenlik güçleri de kendilerini unutmayan ve onlara atkı ve bere gönderen Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazan’a ve Belediye Personeli ile eşlerine,Belediye başkanımız  Mehmet Nuri Çetin’e sonsuz teşekkürlerini sundular.