Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 8 KİLO METRE DAHA SICAK ASFALT MÜJDESİ

Varto kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin, görevlendirildiği günden itibaren hummalı bir çalışma içerisine girerek, ilçede 8 kilometre sıcak asfalt daha yapacaklarının müjdesini verdi

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN 8 KİLO METRE DAHA SICAK ASFALT MÜJDESİ Haberler

Varto kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin, görevlendirdiği günden itibaren hummalı bir çalışma içerisine girerek, ilçe merkezinde geçen sena yaklaşık olarak 12 kilometre sıcak asfalt yaptıklarını 2018 yılı bahar ayı itibarı ile çevre yollar olmak üzere ilçe merkezinde yaklaşık 8 kilometre sıcak asfaltın yapılması işi ihaleye çıkıp yaklaşık bir ay içerisinde sıcak asfalt yapılacağının müjdesini verdi.

Varto Belediyesi Başkanı Sabite Ekinci’nin tutuklanmasının ardında İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname ile(KHK) Belediye başkan vekili olarak görevlendirilen Varto Kaymakamımız Mehmet Nuri Çetin, halka hizmet götürmek için hummalı bir şekilde çalışıyor. Varto Hükümet Konağı etrafında çevre düzenlemesiyle mahalle aralarındaki sokakların parke ve sıcak asfalt çalışmasını geçen sene yaptıran Çetin, bu yılda ilçenin tüm mahalle yollarının ve çevre yollarının sıcak asfaltlı ve parkeli olacağını kaydetti. Karayolları Genel Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler sonucunda ilçeye 8 kilometre sıcak asfalt yapılacağının müjdesini de veren Çetin, “Karayolları Genel Müdürümüzle güzel bir görüşmemiz oldu. Kendileri 8 kilometre sıcak asfalt yapımında yardımda bulunacaklarını ve ihaleye çıktığını söylediler. Biz de 8 kilometre sıcak asfaltın yapılmasını talep ettik. İnşallah tüm mahalle ve çevre yollarımızı sıcak asfalt ve parke taşları ile yapacağız. Bu yaz süresi içerisinde ilçemizde asfaltsız ve parkesiz yollarımızın kalmayacağının müjdesini buradan veriyoruz” şeklinde konuştu.