Sıcak

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN TERMAL ISI MÜJDESİ

Varto kaymakamı ve Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri çetinden bir müjde daha, ilçeye Termal ısı gelecek.

BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN TERMAL ISI MÜJDESİ Haberler

Varto kaymakamımız ve Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri Çetinin Varto ilçesinde yapmış olduğu hizmetlere bir hizmet daha katmayı başararak ilçeye Termal Isının sağlanması yönünde yaptığı çalışmalar sonrasında gerçekleştirdiği proje çalışmaları sonucunda, Ankara ‘daki girişimlerinde İller Bankası Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyeni makamında ziyaret ederek, proje ile ilgili bilgileri kendisiyle paylaştıktan sonra, Varto ilçesinde ilçedeki vatandaşların artık kömürle veya doğal gazla değil de Termal ısı ile ısınmaları konusunda sondaj çalışmalarının başlaması konusunda gerekli desteği aldı. Kaymakamımız ve Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri Çetin “Ankara da İller Bankası Yatırım Değerlendirme Daire Başkanı İlker Şadi İşleyenle yaptığımız görüşmede projenin gerekliliklerini anlattıktan sonra, oda ilçeye Termal sudan ısının kazandırılması konusunda gerekli sondaj çalışmalarının başlaması konusunda destek vereceklerinin sözünü verdi. Bu desteklerinden dolayı Başta Sayın Valimiz Aziz Yıldırıma, Sayın Milletvekilimiz Mehmet Emin Şimşek’e, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ve Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyene bu katkılarından dolayı teşekkür ederiz ”Diyen Başkan Çetin Varto Halkına hayırlı olsun dileklerinde bulundu.