BELEDİYEMİZ BELEDİYE MEZARLIĞINDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARINDA BULUNDU

Varto Belediyemiz Temizlik işleri Müdürlüğü Kurban bayramı öncesi ilçe mezarlığında bakım ve temizlik işlemlerini yaptı.

BELEDİYEMİZ BELEDİYE MEZARLIĞINDA TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARINDA BULUNDU  Haberler

Belediyemiz Temizlik işleri Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, mezarlık bakım ve temizlik çalışmalarına devam ediyor. İlçemizin en büyük mezarlığı olan Belediye Mezarlığındaki ağaçları budayan ekipler, çevre düzenlemesi ve Kurban bayramı öncesi gerekli bakım çalışmalarını sürdürüyorlar. Mezarlıkların temizliği ve bakımını yaparak mezarlıkların istenen görünüme kavuşmasını sağlamaya çalışan ekipler, çalışmaları kış mevsimi öncesi tamamlamayı hedefliyorlar.

Mezarlıkta temizlik ve bakım çalışmasını yaptıran Varto Belediyesi İnsan kaynakları Müdürü Engin Taş,”Kurban bayramı öncesi Varto Belediyemiz mezarlığı olan mezarlıkta Belediye çalışanlarımızla birlikte temizlik ve bakım hizmetlerimizi tamamladık. Kurban Bayramında mezarlıklarda ziyaretlerde bulunmak isteyen vatandaşlarımızın daha iyi bir şekilde gerekli ziyaretlerini gerçekleştirmek üzere bu çalışmalarımızı devam edeceğiz. Mevcut çalışmalarımızın yanı sıra bu tür yerlerdeki eksikliklerimizi de gidermek için hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ekiplerin yürüttüğü çalışmalarla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar ise mezarlıkların İslam âlemi açısından çok büyük öneme sahip yerler olduğunu ve gerekli düzenlemelerin mutlaka yapılması gerektiğini belirttiler. Vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanlığı ekiplerine teşekkür ettiler.