BELEDİYEMİZ İLE SANAYİ SİTESİ ESNAFI İMECE USULU İLE SICAK ASFALT YAPACAK

Belediye Başkanımız vekili Mehmet Nuri çetin sanayi sitesi esnafına bir ziyaret gerçekleştirerek sanayi esnafının sorunlarını dinledi

BELEDİYEMİZ İLE SANAYİ SİTESİ ESNAFI İMECE USULU İLE SICAK ASFALT YAPACAK Basında

Varto ilçesi Kaymakamı Ve Belediye Başkanı vekilimiz Mehmet Nuri çetin bu yıl inşaatı tamamlanan ve hala eksiklikleri bulunan sanayi sitesine bir ziyaret gerçekleştirerek sanayi sitesinde bulunan esnaflarla sohbet edip sorunlarını dinledikten sonra sanayi sitesinin daha rahat hizmet verebilmesi için topraklı yoldan kurtulması için yaklaşık 400 metre yolun ve iç alanını sıcak asfaltla yapılmasına karar verdikten sonra sanayi esnafının da imece usulü ile katkı sunacaklarını ve kendi iş yerlerinin bir an evvel sıcak asfalt yapılması talebinde bulundular.

Kaymakam ve Belediye Başkanı vekili Çetin konu ile ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulundu. İlçemizde bu yıl inşaatı tamamlanan sanayi sitesindeki iş yeri sahiplerinin artık çarşı merkezinde çalışma yapamayacaklarını kendilerine tebliğ etmiştik. Bazı esnaflarımız hala gelmemişlerdir. Onları da uyararak sanayi sitesine gelmelerini saylayacağız. Burada yaptığımız incelemede iş yerlerinin önü hala stabilize olduğundan dolayı esnaflarımız kendi işlerinde zorlanmaktadırlar. Bu nedenle de kendileri ile ve sanayi sitesi başkanımızla yaptığımız görüşme sonrasında yaklaşık 400 metre alanın sıcak asfalt ile yapılmasını istedik. Esnaflarımızda imece usulü ile Belediyemize katkıda bulundular. Bu davranışlarından dolayı ben sanayi esnafımızı kutlarım. Bizde elimizde gelen her türlü imkânı harcayarak buranın yolunu sıcak asfalt ile yapacağız. Bir hafta içerisinde bu yola başlayacağız. Kendilerine hayırlı olsun ”dedi.

Sanayi sitesi Başkanı Behçet Değer ise, İlçe kaymakamının yapmış olduğu ziyaretten dolayı mutlu olduk. Bizim sanayi sitemizle ilgili olan eksikliklerimizim gidereceğinden dolayı bizde sanayi esnafı olarak katkıda bulunacağız. Kendisine teşekkür ederim. Dedi.