Kar Yağışlı

ŞEHİDİMİZ ER İBRAHİM ÖZKUR İÇİN MEVLİT VERİLDİ

Varto ilçesi Leylek köyü camisin de Şehit İbrahim Özkür için mevlit töreni düzenlendi

ŞEHİDİMİZ ER İBRAHİM ÖZKUR İÇİN MEVLİT VERİLDİ Haberler

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi'ndeki, Ortaklar Süngü Tepe Üs Bölgesi'nde üç gün önce, meydana gelen patlamada İbrahim Özkur ile birlikte 7 silah arkadaşı şehit olmuştu Topçu Er İbrahim Özkur'un acı haberi baba ocağı Muş'un Varto ilçesine bağlı Kültür Mahallesi'ndeki ailesine ulaştırılmasının ardında Leylek köyü mezarlığında son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Yapılan uğurlama töreninin ardında Muş’un Varto ilçesi Leylek köyünde devam eden taziyesinin ardında bu gün öğle namazını müteakiben Leylek Köyü camiinde Şehit Topçu er İbrahim Özkur için bir mevlit verildi.

Mevlidin ardında Leylek köyü Taziye evinde verilen Mevlit yemeğin de İl Müftüsü Alaattin Bozkurt ve İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Akif Çoşkunun yaptığı dualarla mevlit töreni sona erdi.

Mevlit törenine Kaymakam ve Belediye Başkanı Vekili Erkan Kaçmaz, Garnizon komutanı Ahmet Anzarlı,  İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Terzi, il Müftü Alaettin Bozkurt, Varto ilçe Müftüsü Dr. Mehmet Akif Coşkun ve ilçe Müftüleri ile imamlar,  Kamu kurum ve kuruluşları amirleri ile askerler ve vatandaşlar katıldı.