Sisli
Kar Yağışlı
-1°C | 5°C

VALİ GÜNDÜZÖZ VE EŞİ UZM. DR. MEŞİDE HANIMEFENDİ ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz ile Eşi Uzm. Dr. Meşide Hanımefendi, Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik beldesindeki mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan hemşehrimiz Topçu Er İbrahim Özkur 'un Varto ilçemize bağlı Leylek Köyü’ndeki baba ocağını ziyaret etti.

VALİ GÜNDÜZÖZ VE EŞİ UZM. DR. MEŞİDE HANIMEFENDİ ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ Haberler

Valimiz Doç. Dr. İlker Gündüzöz ziyaretinde “Kahraman şehidimiz, bu zamana kadar sadece sizin çocuğunuzdu artık bütün milletimize mâl oldu.  Biz de sizin bir aileniz. Devlet olarak bugün burada sizin yanınızdayız. Size her zaman kapımız açık.” Dedi.

Vali Doç. Dr. İlker Gündüzöz ve Eşi Uzm. Dr. Meşide Hanımefendiye ziyaretleri esnasında Varto Kaymakamı ve Varto  Belediye Başkanı V. Erkan Kaçmaz ile İl, ilçe protokol üyeleri eşlik etti.

Ziyaretleri esnasında şehidimizin babası Kutbettin Özkur,  annesi Hanım Özkur çifti ile şehidimizin eşi Ceylan Özkur;  valimizin bu ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.