Sayın Valimiz Aziz Yıldırım, 10,000 metrede Avrupa 3.’sü olan Sezgin Ataç’ı makamında kabul etti.

VALİMİZ YILDIRIM, KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİMİZ ÇETİNİ VE SPROCUMUZ ATAÇ’I MAKAMINDA TEBRİK ETTİ Basında

İtalya’nın Grosseto kentindeki 24. Avrupa U20 (Gençler) Atletizm Şampiyonasında milli formayla yarışan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü sporcusu Muşlu Sezgin Ataç 10,000 metre ’de Avrupa 3.’sü olarak ülkemize bronz madalya kazandırdı

.Varto Kaymakamı ve aynı zamanda İlçe Belediye Başkan Vekili Mehmet Nuri Çetin ile sporcumuzun babası Şahin Ataç’ın da hazır bulunduğu ziyarette başarılı sporcuyu tebrik eden Sayın Valimiz Aziz Yıldırım yaptığı konuşmasında: “24. Avrupa U20 (Gençler) Atletizm Şampiyonasın da milli formayla yarışarak ülkemizi temsil eden sporcumuz, 11 atlet arasında 31:12.18’lik performansıyla üçüncülüğü elde etmiştir. Değerli sporcumuzu elde ettiği başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bu başarının Muş'taki tüm çocuklarımız için de örnek teşkil etmesini temenni ediyor ve bundan sonra da sporcumuzun daha güzel başarılara imza atacağına inanıyorum.” dedi.

Ziyaret, Sayın Valimiz Aziz Yıldırım'ın başarılı sporcularla hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.