Yağışlı
Karla Karışık Yağmur
Yağışlı

Varto Belediye Başkanımız Çetinden temizlik malzemesi yardımı

Belediye Başkanımız ilçede bulunan cami, cem evi ve taziye evlerine temizlik malzemesi yardımında bulundu.

Varto Belediye Başkanımız Çetinden temizlik malzemesi yardımı Haberler

Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin Cami, cem evi ve taziye evlerine yaptığı ziyaretlerin ardında vatandaşların taleplerini dinleyerek, ibadet yerleri olan mekanların hijyen ve temiz tutulması için gerekli temizlik malzemesinin verilmesi talebinde bulunmaları üzerine Başkanımız Çetin ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan cami, cem evi ile taziye evlerine bir buçuk ton temizlik malzemesi yardımı yaparak Belediye başkanı talimatıyla Destek Hizmetleri Müdürü Menduh ışık tarafından dağıtılmak üzere bu malzemeleri İlçe Müftüsü İsmail Aktopraka teslim etti.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Varto Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin ’İlçemizde bulunan cami, cem evi ve taziye evlerine yaptığım ziyaretlerde vatandaşlarımızın cami, cem evi ve taziye evlerinin ibadet yerleri olması münasebetiyle temiz ve hijyen olması gerektiği konusunda ki taleplerini aldıktan sonra, ilçe merkezinde bulunan cami, cem evi ve taziye evlerimizin temizliğinde kullanılmak üzere Belediye Başkanlığımızca bir buçuk ton temizlik malzemesini aldık. Bu gün itibarı ile Destek Hizmet müdürümüz aracılığıyla bu malzemeleri dağıtmak üzere İlçe Müftümüze teslim ettik. İlçe Müftümüz bunu dağıtacak. Cami ve cem evi ile taziye evlerimizin temizliği önemlidir. Bundan sonrada yardımlarımız devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun ’dedi.

İlçe Müftüsü İsmail Aktoprak ‘Belediye başkanımızın ilçemizde bulunan cami ve cem evi ile taziye evlerimize sağladığı bu katkıdan dolayı memnun kaldık. Temizlik malzemesini teslim aldık. Layıkıyla dağıtımını yapacağız. Belediye başkanımıza teşekkür ederim’dedi.