Sıcak

VARTO BELEDİYEMİZDE ÇALIŞTIRILACAK İŞÇİLER İÇİN İŞ KUR KURASI YAPILDI

Varto ilçemizde Varto kaymakamlığımızın katkılarıyla, Varto Belediyemizde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında işe alınacak 25 İşçi için başvuran 43 kişi arasında kura çekimi yapıldı.

VARTO BELEDİYEMİZDE ÇALIŞTIRILACAK İŞÇİLER İÇİN İŞ KUR KURASI YAPILDI Haberler

660x440

Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur) İl Müdürlüğü tarafından 6 ay süreliğine Varto Belediyemizde çalıştırılacak olan işçiler için Varto Belediyemiz Toplantı salonunda   Noter Perihan Kartal huzurunda İş kur Temsilcileri M.Reşit Sönmez, Alkan Diksin, Belediye Yazı işleri Müdürü Nihat Han, İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürü Engin Taş ve İmar işleri Müdürü Fevzi Çakır ’ın katılımı ile kura çekimi yapıldı.43 kişi arasında kurayla işe alınacaklara asgari ücret verileceği bildirildi. 43 kişi arasında çekilen kura da, 25 kişinin Belediyemizde  çalıştırılacağı öğrenildi.

Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur) İl Müdürlüğü tarafından 6 ay süreliğine Varto Belediyemizde çalıştırılacak olan işçiler için Varto Belediyemiz Toplantı salonunda Noter Perihan Kartal huzurunda İş kur Temsilcileri M.Reşit Sönmez, Alkan Diksin, Belediye Yazı işleri Müdürü Nihat Han, İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürü Engin Taş ve İmar işleri Müdürü Fevzi Çakır ’ın katılımı ile kura çekimi yapıldı.43 kişi arasında kurayla işe alınacaklara asgari ücret verileceği bildirildi. 43 kişi arasında çekilen kura da, 25 kişinin Belediyemizde  çalıştırılacağı öğrenildi.

Çalışma ve İş Kurumu (İş-Kur) İl Müdürlüğü tarafından 6 ay süreliğine Varto Belediyemizde çalıştırılacak olan işçiler için Varto Belediyemiz Toplantı salonunda Noter Perihan Kartal huzurunda İş kur Temsilcileri M.Reşit Sönmez, Alkan Diksin, Belediye Yazı işleri Müdürü Nihat Han, İnsan Kaynakları ve Eğitim  Müdürü Engin Taş ve İmar işleri Müdürü Fevzi Çakır ’ın katılımı ile kura çekimi yapıldı.43 kişi arasında kurayla işe alınacaklara asgari ücret verileceği bildirildi. 43 kişi arasında çekilen kura da, 25 kişinin çalıştırılacağı öğrenildi.