Sıcak

Varto Belediyesi beyaz masası birimi evlere indi

Varto Belediyesi Başkanlığımızca Belediyede kurdurduğu Beyaz masa birimi ile artık vatandaşların sorunlarını evlerinde tespit etmeye başladı

Varto Belediyesi beyaz masası birimi evlere indi Haberler

Varto ilçesi Belediyesine atanan Başkanımız Mehmet Nuri Çetin, yaklaşık 2 ay öncesinde Belediyede beyaz masa birimini kurdurarak vatandaşlara öncü olma konusundaki çalışmalarının ardında artık beyaz masa da bulunan elemanların Belediyede sadece sorunları dinlemeyip artık vatandaşların evlerinde sorunlarını dinlemeye başladıklarını ve ilk olarak uygulamaya kültür mahallesinde başlattığını söyledi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Varto Belediyesi Başkanımız Mehmet Nuri Çetin ‘Göreve geldiğimiz gün itibarı ile belediyemizde beyaz masa birimini kurdurduk. Vatandaşlarımızın taleplerini burada almaya başladık. Gerçekten güzel bir uygulama olduğundan dolayı artık ilçemizde bulunan vatandaşların rahat bir şekilde kendi sorunlarını ve isteklerini yerine getire bilme ve çözüm noktasında yapılması gerekenlerle ilgili olarak birim elemanlarımıza gerekli talimatları verdim. Bundan sonra sadece masa başında sorunları çözmek yerine evlere kadar gidip vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyip bu sorunları çözmeye çalışacağız. Bu uygulamamızda gördüğünüz gibi vatandaşlarımızda memnuniyetle karşılamaktadır. Birim elemanlarımız bu gün itibarı ile kültür mahallemizde tespitlere başladılar. Çalışmalarımız tüm mahallelerimizde devam edecektir. Devletin sıcak ellerini her zaman vatandaşımıza uzatacağız. Bu uygulamamız vatandaşlara hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim’dedi.

Uygulamayı kapılarında gören vatandaşlar ise. Varto belediyesi başkanlığının başlattığı uygulama çok yerinde bir uygulama olduğunu ve vatandaşların sıkıntılarını kendi evlerinde rahat bir şekilde dile getirdiklerini bu uygulamadan dolayı Belediye başkanına teşekkür ettiler söylediler.