Yağışlı

Varto Belediyesi Esnaf el ele sahanlıkları kardan temizledi

Varto Belediyemiz, çarşı merkezi ve ara sokaklarda kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürürken Esnafta çalışmalara destek verdi

Varto Belediyesi Esnaf el ele sahanlıkları kardan temizledi Haberler

Varto ilçemizde, Havaların eksi 20 dereceye kadar düştüğü; çarşı merkezi, cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmaları devam ediyor. Varto Belediyesi Başkanı vekilimizin istemleri doğrultusunda ekiplerinin geceli gündüzlü yürüttüğü çalışmaların ardından çarşı merkezi ve ara sokaklar kardan temizlenirken, toplanan tonlarca kar yığını ise kamyonlara yükleyerek şehir dışına çıkartılıyor. Bazı köy yollarının halen ulaşıma kapalı olduğu ilçede, esnaf ve sürücüler çarşı merkezinde biriken karların temizlenmesine çok sevindiklerini belirttiler. Ekiplerin yürüttüğü kar temizleme çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirten esnaflar, kayyumun gayretli çalışmalarının memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Varto Belediyesi Destek Hizmetler Müdürü Menduh Işık ise ,” karla mücadelede yapılan tüm çalışmayı yakından takip ederek, Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz Mehmet Nuri Çetin’e anlık bilgi verdiklerini ve Çalışmaları yerinde izleyen ışık, eline kürek alarak kar temizleme çalışmaları yapan ekiplere destek verdi. Işık, daha sonra çalışmalara katılan tüm ekiplere yoğun çalışmalarından dolayı teşekkür etti.