Sıcak

Varto Belediyesi kar nakli çalışması başladı

Varto Belediyesi Başkanlığı, etkili olan Kar yağışının ardından kar nakil çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Varto Belediyesi kar nakli çalışması başladı  Haberler

Varto ilçesinde hayatı  adeta felç eden kar yağışının ardından belediye ekipleri tarafından başlatılan kar temizleme çalışmaları mesaisinin ardında tüm ana yollar ve sokak yolları kardan temizlendikten sonra kar nakil çalışmalarına başladı. Varto Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Menduh Işık, Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetinin talimatıyla, kar yağışının hemen ardından suratle tüm yolları ana yolları ve sokak yollarını açtıklarını belirterek, “Ardından şehir içerisinde toplayıp biriktirdiğimiz karları kamyonlarla ilçe merkezi dışına nakil ediyoruz. Karları kamyonlarla şehir dışına taşıyoruz. Yani araçlarımız hiç durmadan karla mücadele çalışması yapıyorlar. Son  yağan karın ardından temizleme çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. 1greyder 2 kepçe, 3 kamyon ve 4 personelle çalışıyoruz. Şu anda şehrin bazı yerlerinde topladığımız karları ilçe dışına nakil ediyoruz" dedi.