Sıcak

Varto ilçesi kaymakamlığı, Varto Anadolu imam hatip lisesi Müdürlüğünce düzenlenen “genç sadalar, kuranı kerimi güzel okuma yarışmasına katılan öğrencileri Belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetin İstanbul gezisiyle ödüllendirdi

Varto ilçemizde “Kuranı kerimi güzel okuma yarışmasına katılan öğrencilere Belediye başkanımızdan İstanbul gezisi hediye edildi Haberler

Varto kaymakamlığı Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğünün Kültür Merkezi Konferans salonunda düzenlediği “genç sedalar kuranı kerimi güzel okuma yarışmasına “katılan Belediye başkanımız Mehmet Nuri Çetin, programın sonunda Varto Anadolu İmam Hatip lisesi Öğretmenler odasında misafirlerle ve yarışmaya katılan öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli hediyeler verdikten sonra öğrencileri Nisan ayında İstanbul’a geziye göndereceklerinin müjdesini verdi.

Konu ile ilgili olarak açıklamada bulunan Belediye Başkanımız Mehmet Nuri Çetin”Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma´ yarışmasına il genelinde 6 İmam Hatip lisesi öğrencilerimiz katıldı. Bu konuda öğrencilerimiz gayet güzel bir okuma ile kuranı kerimi okudular. Gelen misafirlerimizi ağırladık. Onlarda öğrencilerimize destek oldular. Güzel yarışmayı düzenleyen İlçe kaymakamımıza ve okul idarecilerimize ve emeği geçen her kese teşekkür ederim.

öğrencilerimizde İstanbul ilindeki tarihi eserleri ve turizme açık olan alanları görmeleri içinde nisan ayında onlara İstanbul gezisi hediye ettik. İnşallah öğrencilerimiz memnun kalacaktır. Öğrencilerimiz çok başarılı, öğrenciler bundan sonraki hayatlarında başarıların devamını dilerim dedi.

Geziye gidecek öğrencilerde Belediye başkanının kendilerine İstanbul’a yaptıracağı geziden dolayı memnun olduklarını dile getirip kendisine teşekkür ettiler.

.