Yağışlı
Karla Karışık Yağmur
Yağışlı

Yol ve Menfez yapın talimatı

Varto Belediyesi Başkanı Mehmet Nuri Çetin Hürriyet mahallesi muhtarı Niyazi Bingöl'ün yol ve menfez talebini kabul ederek yerinde gerekli incelemenin yapılması için talimat verdi.

Yol ve  Menfez yapın talimatı

Varto İlçesi Hürriyet Mahallesi Muhtarı Niyazi Bingöl’ün göl mevkiinde Zülküf Bingöl adlı vatandaşa ait ev yapıldığını yolu Belediye tarafından yapıldığını ancak yapılan yola menfez atılmadığı için hem vatandaşın araçla gidip gelme imkânının olmadığını ve bu yola menfezin atılması gerektiği talebinde bulunmasının ardında Fen işleri Müdürü Yakup Dedeye talimat vererek yerinde gerekli tespitlerin yapılmasını ve hemen gerekenin yapılması yönünde talimat verdi.

Konu ile ilgili olarak Varto Belediyesi Başkanı Mehmet Nuri Çetin İha muhabirine açıklamalarda bulunarak yol ve menfez gibi sorunların bir an evvel bitirilmesi gerektiğini söyleyerek, vatandaşların taleplerini hemen aynı anda değerlendiriyoruz. Hürriyet mahallesi muhtarımızda bu gün vatandaşımızın talebini bize ulaştırdı yerinde gerekli incelemeler yapıldıktan sonra vatandaşımızın rahat olması için gerekli desteği sağlayacağız. Muhtarımızla birlikte fen elemanımızı görevlendirdik yerinde gerekli tespitler yapıldı. Vatandaşımızın yol ve menfez sorunu çözmeye çalışacaklar ‘dedi.