Karla Mücadele Ekipleri Aralıksız Sahada

Kentte etkili olan kar yağışı sonrası Varto Belediyesi ekipleri karla mücadele çalışmalarına başladı.Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI temizlenmedik bir sokak,  ulaşımda sıkıntı olmayacak diyerek 3 kepçe, 3 kamyon ve 10 personel kar temizleme çalışmaları için görevlendirildi.

Varto Belediyesi karla mücadele ekipleri, kenti etkisi altına alan kar yağışı sonrası harekete geçti. Ekipler, sabahın erken saatlerinden itibaren cadde ve kaldırımların temizliği için kullanılacak tüm iş makineleri ile saha indi.

Zabıta ekipleri yol kenarına park eden araçları anons ederek kaldırtırken, karla mücadele ekipleri de cadde ve sokakları kardan arındırıyor. Şehrin dört bir yanına dağılan ekipler, vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için özverili bir çalışma sergiliyor.