Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI’nın 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

Şanlı tarihimize damga vuran, Milli Mücadelemizin Başkomutanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 82. yıldönümünde şükran ve saygıyla yâd ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ilkeleri, düşünceleri ve yaptıklarıyla her zaman ilham kaynağımız olan eşsiz bir liderdir.

Yalnızca milletimizin değil bütün insanlığın saygısını ve takdirini kazanan Mustafa Kemal Atatürk; “Ya istiklâl, ya ölüm!” diyerek, saygın ve şerefli Türk ulusunun baskılara boyun eğmeyeceğini, bağımsızlık meşalesinin hiçbir zaman söndürülemeyeceğini ve ilelebet payidar kalacağını tüm dünyaya kanıtlamıştır.

Bizler de Devlet ve Millet olarak onun “En Büyük Eserim” dediği Türkiye Cumhuriyeti başta olmak üzere eserlerine sahip çıkıp; onun fikirleri ışığında el birliği ile çalışarak Ülkemizi daha ileri seviyelere getireceğiz.

Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça, bir milletin asla yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamış olan Gazi Mustafa Kemâl Atatürk, onun silah arkadaşlarını ve vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan istiklâl mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha en kalbi duygularımla, rahmet, minnet ve şükranla yâd ediyorum.