Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajı

106. yılını gururla kutladığımız ve tarihin akışını değiştiren Çanakkale Zaferi, Türk milletinin cesaretinin, kahramanlığının destan olduğu zaferlerden biridir. Çanakkale, tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin adıdır.

Bizler millet olma bilinciyle, en güç koşullarda bile 'Çanakkale Geçilmez' dedirten sağlam bir bilinç ve ruhun mirasçılarıyız. Bize bırakılan bu mirasa sahip çıkarak, geleceğimize daha emin adımlarla yürüyecek, millet olma şuurumuzu her daim canlı tutacak ve yücelteceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğrunda canlarını feda eden tüm şehit ve ebediyete göçmüş gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum