Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI’nın Mevlid Kandili Mesajı

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) dünyayı teşrifini müjdeleyen Mevlid Kandiline ulaşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bütün insanlığa rahmet elçisi olarak gönderilen Hz. Peygamberimiz (S.A.V), yeryüzünde güzel ahlakın ve adaletin timsali, bütün insanlık için yol gösterici ilahi bir nur, sönmeyen bir kandildir.

Sayın AVCI’nın Mevlid Kandili Mesajı

Sevgili Peygamberimizin müstesna hayatından bize gösterdiği ve vaaz ettiği iyiliği, güzelliği, doğruluğu, emaneti korumayı, insanı eşref-i mahlûkat olarak görüp hakkını vermeyi, zayıf, yetim, kimsesiz ve muhtaçlara yardım etmeyi, hayırda yarışmayı, birbirini sevmeyi ve her yönüyle hayırlı bir insan olmayı en önemli vazife olarak görüp, bu şuurla hayatımızı tanzim etmeliyiz.

Bu vesile ile Vartolu hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Mevlid Kandili’ni tebrik eder, bu gecenin tüm insanlığa huzur getirmesini, barış ve esenliğe vesile olmasını temenni ederim.