Sokağa Çıkma Kısıtlamasında Karla Mücadele Çalışması

Varto Belediyesi Karla Mücadele Ekipleri Cadde ve Sokakları Kardan Arındırıyor. Varto Belediyesi karla mücadele ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilip hemen cadde ve sokaklardaki karları şehir dışına taşıdı.

Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI temizlenmedik bir sokak, açılmadık bir köy yolu olmayacak diyerek 3 kepçe, 3 kamyon ve 10 personel kar temizleme çalışmaları için görevlendirildi.

Zabıta ekipleri yol kenarına park eden araçları anons ederek kaldırtırken, karla mücadele ekipleri de cadde ve sokakları kardan arındırıyor. Şehrin dört bir yanına dağılan ekipler, vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için özverili bir çalışma sergiliyor.

Varto Belediyesi karla mücadele ekipleri cadde ve sokaklardaki kar temizleme ve taşıma çalışmalarını akşam saatlerine kadar devam ettirmiştir.