İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün Binasının Temeli Törenle Atıldı

İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş ve Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şehmus Yentürk ile birlikte incelemelerde bulunmak üzere Varto'ya gelen Vali İlker Gündüzöz; Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI, İlçe Emniyet Müdürü Şeref Gök, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Ali İhsan Osmanoğlu, İlçe Müftüsü Bayram Öztürk ve kurum müdürleri tarafından karşılandı. Vali Gündüzöz ve beraberindekiler, Varto İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait eski hizmet binasının yıktırılması sonucunda yeni yapılacak olan binanın temeline dualarla ilk harcı attı.

Varto İlçe Emmiyet Müdürlüğü Binasının Temeli Atıldı
Burada konuşan Vali İlker Gündüzöz, güvenliğin olmadığı bir yerde hiçbir şeyin olmayacağını söyleyerek, "İlçe Emniyet Müdürlüğünün hizmet binasının temel atma töreni münasebetiyle burada bulunuyoruz. Varto'muz gerçekten hızlı bir şekilde gelişiyor. Termal kent projemiz yürürlükte, onun dışında eğitim alanında olsun, sağlık alanında olsun yatırımlarımız hızla devam ediyor. Bu yapılan inşaat yaklaşık yedi milyon keşif değerine sahip, 15 Eylül'de inşallah bitmiş olacak. Güvenliğin olmadığı yerde hiçbir şeyin olmayacağını burada belirtmek istiyorum. Kazasız belasız böyle bir hizmet binasını Allah polis teşkilatımıza nasip etsin. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve paydaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.Temel atma töreninin ardından Vali Gündüzöz, yapılacak olan adliye ile hükümet konağı binalarının yerlerinde incelemelerde bulunduktan sonra kurum amirleriyle bir araya geldi.