Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI’nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajı

15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri, FETÖ/PDY terör örgütü, milletimizin silahlarını yine bu aziz ve fedakâr millete doğrultarak, kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. Ancak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine sokakları ve meydanları dolduran, yüreğinde vatan ve millet sevdası taşıyan aziz milletimiz, kahraman güvenlik güçlerimiz o gece kirli hesapları bozarak, bir destan yazmıştır.

15 Temmuz

Türkiye Cumhuriyeti birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe ilelebet yaşayacaktır. İçten ve dıştan birlik ve beraberliğimizi bozmaya kalkışanlara karşı 15 Temmuz’da nasıl bir araya gelebildiysek bundan sonra da yine birlik ve beraberlik içerisinde bu milli duruşu ortaya koyacağız. Milletimiz, bu uğurdaki kararlı duruşunu dünya var oldukça gösterecek ve bütün gücünü ülkemizin kalkınması, barışı ve huzuru için harcayacaktır.

Türkiye; bayrağı, vatanı, devlet ve milletiyle tektir, bölünemez ve geçilemez. Türkiye’nin günümüz dünya düzeninde söyleyecek sözü ve haksızlıklara müdahale edecek kudreti bulunmaktadır. Devletimiz, asil milletimizin dua ve destekleriyle; ülkemizin bekasına, birliğine, dirliğine, huzuruna ve geleceğine kast eden tüm hain odaklara ve bölücü terör örgütlerine karşı verdiği mücadeleden hiçbir zaman taviz vermeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle devletimizin varlığı ve milletimizin bağımsızlığı yolunda canını feda eden aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, onları minnetle anıyor, Gazilerimize sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.