Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Ertuğrul AVCI’nın Anneler Günü Mesajı

Sevgi ve şefkatle, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir sorumluluk üstlenen annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğini oluşturmaktadır. Annelerimiz yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır.

Ertuğrul AVCI'nın Anneler Günü Mesajı

Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır”  Hadisi Şerifi dinimizin annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla elleri öpülesi başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.